loggaPersienner

Persienner är ett flexibelt och effektfullt sätt att skärma av från solljus. Vill du bara ha in lite ljus vinklar du persiennlamellerna lite grann. Vill du ha helt mörkt vinklar du dem så mycket det går.

Läs mer »

Plisségardiner

Plissé- och duettegardiner har blivit mycket populära alternativ till persienner och rullgardiner. Den veckade vävens mjuka linjer passar lika bra på kontoret som hemma.

Läs mer »

Lamellgardiner

Lamellgardiner kombinerar funktionellt solskydd med dekoration och ger de stora fönsterpartierna, som vi idag ser i många moderna hem, en härlig textil känsla. Ljusinsläppet reglerar du genom att vrida de lodräta lamellerna, så att bara önskat ljus släpps in.

Läs mer »

Rullgardiner

Rullgardiner är en modern klassiker som aldrig går ur modet. De strama, enkla linjerna passar alla hem och kan skapa kontrastfyllda uttryck i dina fönster eller tvärtom vara en diskret understrykning av stilen i ditt hem.

Läs mer »


Luxaflex Facette Hissgardin

Silhouette

Skapa ändlöst med varierande stämningar genom att luta vävlamellerna för att släppa in mer eller mindre ljus i rummet, likt en persienn. De två svagt genomskinliga vävarna mjukar upp ljuset på ett skönt och behagligt sätt innan det når rummet.


Läs mer »

Facette

Facette är gardinen för dig som vill kunna reglera insyn och ljusinsläpp samtidigt som du vill ge rummet elegans och personlig stil. Smakfulla Luxaflex Facette balanserar nämligen avskildhet och ljus, närsomhelst på dygnet


Läs mer »


Hissgardin

Luxaflex Hissgardin är en exklusiv kollektion för dig som favoriserar små vackra detaljer. Extra lyxig blir den om du väljer fodrad gardin som ger tyngd och substans till helhetsintrycket. Väljer du dessutom en tät väv fungerar den utmärkt som mörkläggningsgardin.


Läs mer>>