Om oss

Om oss

Vi erbjuder ett mycket brett sortiment av exteriöra och interiöra solskydd. Med egen tillverkning av fönstermarkiser och terrassmarkiser. Med en butik med två separata avdelningar, en för exteriöra och den andra för interiöra produkter kan vi presentera produkter för just ditt behov på ett tydligt och enkelt sätt.I den interiöra avdelningen kan vi stolt presentera Luxaflex Experience Shop, vilket är Luxaflex största utställning. Här kan vi visa upp hur produkterna fungerar, allt från lindrag, Literise och motorisering via Powerview.

 

Företaget startade 1958 i Mosås. Det var då Sveriges nordligaste markisfabrik. 1989 flyttade företaget till Bista. Tanken var att få ett mer centralt läge. 1997 bytte företaget ägare till den nuvarande ägaren Pär Andersson. 2000 flyttade företaget till nuvarande adress på Aspholmen. Örebro Markisfabrik har 3 anställda året runt, under högsäsong tar vi in extra personal.

 

Företaget är känt för snabba leveranstider med leverans inom 10-15 dagar och erbjuder solskydd till både privatkunder och företag.

Örebro Markisfabrik är Örebros enda markisfabrik.