Utvändiga produkter

Fönstermarkiser

 
Vi erbjuder Dig den markis Du behöver oavsett om det gäller stora fasadmarkiser eller andra fönstermarkiser med stora krav på hållbarhet och funktion.
 
Våra markiser innehar en mängd olika finesser. Vi har bland annat markiser med automatiskt låsbara armar, vilka gör det möjligt att låsa markisen i fyra olika lägen som ger en snygg fasad då alla markiser står i samma vinkel.
 
 

Terassmarkiser

Fördelen med terrassmarkiser är att det inte spelar någon roll om det regnar ute, Du kan ändå sitta på Din uteplats och grilla. Har Du dessutom infravärme kan Du utnyttja Din uteplats långt in på hösten. Butiker och restauranger kan också utnyttja fronten till suverän marknadsföring.

Har Du en kombimarkis kan du själv välja om markisen ska användas som fönstermarkis eller terrassmarkis. Du kan med ett enkelt handgrepp ändra mellan de olika funktionerna.

 

Alla våra terassmarksier kan utrustas med en så kallad pitch arm höj och sänkbar. 

 

Motorisering av dessa rekommenderas och utrustas med sol och vindautomatik.

Korgmarkiser

 
Korgmarkiser passar bra för restauranger, villor, butiker och hotell. Markisen kan monteras ovanför fönster eller över entréer. Det går även att montera korgmarkisen som fast markis som inte är uppfällbar eller som baldakinmarkis över hotellentréer.
 
Korgmarkisen är inte bara ett bra skydd mot sol och värme, den är även stilfull. Markisen fungerar även bra som reklamplats då det med fördel går att trycka till exempel företagets logotyp eller namn på väven.

Korgmarkisen finns i många olika former. Vi har 12 stycken modeller att välja mellan varav sju stycken är uppfällbara.

 

Maxbredden på en korgmarkis är sju meter med linuppdrag. Markisen manövreras manuellt genom lina, vev eller med hjälp av motor. Det går givetvis även att komplettera motordriften med sol- och vindautomatik.

Styrningar och komponenter

Motoriserade produkter finns även till invändiga solskydd såsom persienner, rullgardiner, lamellgardiner och plisségardiner.